Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Nem akarlak megölni" by Dan Wells " Book PDF Kindle ePub Free

Nem akarlak megölni

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nem akarlak megölni
  • Author : Dan Wells
  • Release Date : January 08, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4815 KB

Description

- Ha mĂ©g egyszer Ă­gy nevezel - nevetett fel -,akkor olyan gyorsan keresek mĂĄsik kĂ­sĂ©rƑt az Ă©vnyitĂł bĂĄlra, hogy csak pislogsz. Öt srĂĄcot dobtam miattad. EmlĂ©kezz erre! Ötöt! 

- Ötöt - ismĂ©teltem. De miĂ©rt pont azt vĂĄlasztottad, aki arrĂłl ĂĄlmodozik, hogy megöl? 


Dan Wells hĂĄtborzongatĂł regĂ©nyeibƑl mĂĄr jĂłl ismert John Wayne Cleaver Ă©lete legkomolyabb kihĂ­vĂĄsĂĄval nĂ©z szembe. 


A Nem vagyok sorozatgyilkosban szĂĄrnyait bontogatĂł szociopatakĂ©nt követhettĂŒk nyomon, aki megszegte az összes sajĂĄt maga ĂĄltal felĂĄllĂ­tott szabĂĄlyt, hogy megmenthesse szĂŒlƑvĂĄrosĂĄt a gonosztĂłl. A Szörnyeteg Ășrban lĂ©legzetvisszafojtva figyeltĂŒk, ahogy ƑrĂŒlt kĂŒzdelmet folytat önmagĂĄval. John idƑközben tökĂ©lyre fejlesztette beteges kĂ©pessĂ©geit, Ă©s felvĂĄllalta a gyilkosok gyilkosĂĄnak szerepĂ©t ­ ĂĄm rĂĄ kell döbbennie, hogy egy termĂ©szetfeletti kĂ©pessĂ©gekkel rendelkezƑ lĂ©nnyel folytatott macska-egĂ©r jĂĄtĂ©kban mindig az ember kĂ©nyszerĂŒl az egĂ©r szerepĂ©be. 


A Nem akarlak megölni cselekménye gyanakvåssal, åmokfutåssal, és holttestekkel telve szåguld a mellbevågó végkifejlet felé.


Free PDF Download "Nem akarlak megölni" Online ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Nem akarlak megölni" by Dan Wells " Book PDF Kindle ePub Free"